Create marketing funnels in minutes!

Your page? Unpause your account to remove this banner.

Learn more


Een nieuw hoofdstuk: De betekenis achter de verkoop van een deel van mijn B&B’s

In een wereld waar social media en de pers niet meer weg te denken zijn, voel ik me genoodzaakt om deze blogpost te schrijven en meer duidelijkheid te verschaffen over mijn bed & breakfast en waarom ze te koop staan. Het is belangrijk voor mij om mijn gasten en volgers op de hoogte te brengen van deze recente ontwikkelingen en de toekomst plannen die ik graag met jullie wil delen.

Mijn droom, Mount Joy is nog steeds springlevend en zal voor het grootste deel van de b&b’s niet veranderen. Het team werkt hard aan de lancering van onze nieuwe verblijven, waar we al maanden aan hebben gewerkt, en deze zullen binnenkort dan ook beschikbaar worden gesteld. Deze verblijven zijn dan ook absoluut niet te koop gezet en zullen een warm welkom bieden aan onze gasten die op bezoek willen komen naar onze plek waar je je creativiteit kwijt kan en jezelf kan herontdekken.

Echter, een deel van de b&B’s die ik destijds samen met mijn compagnon heb gekocht, staat momenteel te koop. Na zorgvuldige overweging hebben we besloten om onze wegen te scheiden, wat heeft geleid tot de verkoop van deze drie stays. Het is een beslissing die met gemengde gevoelens komt, maar soms is het genoodzaakt om een nieuw hoofdstuk te openen in een boek.

Het streven naar het creëren van een prachtige plek waar mensen kunnen ontspannen en kunnen genieten van de magie van “Mount Joy” blijft onverminderd voortbestaan. We werken hard aan de afrondingen van de nieuwe verblijven en hopen jullie binnenkort te verwelkomen in een warm en gastvrij bad op onze berg “Mount Joy”.

Ik hoop dat op deze manier de lucht geklaard is en we gezellig verder kunnen met het programma B&B vol liefde.


Veel liefs en knuffels uit het zonnige Spanje & hopelijk mag ik jou binnenkort verwelkomen in een van onze nieuwe stays.